NAJDI SI SVŮJ KOMIKS
Hledat
Hledat
Vyhledávání na KomiksBazaru, v ANTIKVARIÁTECH a v BAZARECH
Nejhledanější slova (za posledních 30 dní):
Sledujte náš Facebook nebo Twitter
...a nic vám neuteče
FB: Komiksový bazar – nákup, prodej a výměna komiksů, časopisů a novin
Komiksový bazar – nákup, prodej a výměna komiksů, časopisů a novin
Počet členů: 826
Hodnocení:

Nehodnoceno
Kategorie: Nákup a prodej
Typ skupiny: Uzavřená
Link: https://www.facebook.com/groups/1617834801812758
Email: 1617834801812758@groups.facebook.com
Popis: Vítejte na Komiksovém bazaru – nákup, prodej a výměna komiksů, časopisů a novin.
Pravidla skupiny :
1. Cena :
U všech předmětů které nabízíte, udejte pevnou prodejní cenu. Tedy žádné minimální, počáteční ceny, aukce, nabídněte. Každý z vás ví, za kolik by chtěl danou věc nabídnout, tedy jaká částka za prodej pro něho bude přijatelná. Nabídka bez udané ceny nebude schválena ke zveřejnění.
2. Popis nabízeného zboží :
U všech předmětů které nabízíte uvádějte popis nabízeného, stav, foto.. Nabízejte zde pouze přímý prodej, tedy ne způsobem, že dáte odkaz na svůj FB bazar, na prodej na Aukru, Bazoši a na jiný bazarový nebo aukční portál.
3. Sortiment nabízeného zboží :
Zde můžete nabízet všechny možné komiksy, časopisy a noviny ( vše i cizojazyčné). Nenabízet beletrii a jiné knihy, ty zde nebudou uveřejněny.
4. Schvalování příspěvků : Na komiksovém bazaru je zavedeno schvalování příspěvků. Zamezí se tak tomu, že se zde budou objevovat různé nabídky na snadné výdělky, jiné zboží, odkazy na zavirované stránky, nebudou zde prodejní příspěvky bez uvedené ceny. Prosím tedy všechny členy o trpělivost, někdy bude příspěvek schválen ihned, jindy třeba za hodinu, za dvě, nejsme tu 24 hodin denně.
5. Žádosti a dotazy na oceňování předmětů jsou zakázány.
6. Koupě a rezervace pouze formou komentáře, tedy ne přes soukromé zprávy.
7. Nákup i prodej se uzavírá pouze mezi vámi. Administrátor nebo správce skupiny není oprávněn v případě nějakého problému tento problém za vás řešit, finančně kompenzovat či do něho jinak zasahovat, prosím tedy všechny o seriózní přístup vás všech.
8. BAN ( vyloučení člena ze skupiny ) :
Člen skupiny bude vyloučen za vulgární komentáře, maření prodeje nevhodnými komentáři, nerespektování pravidel.
9. Doprava :
Pokud nabízíte předmět který nelze nebo nechcete zasílat poštou, připište k nabídce i místo kde je možné předmět osobně převzít. Ostatní způsob dopravy řešte mezi sebou v SZ, tedy v soukromé zprávě.
10. Správci této skupiny jsou : Véronique Valová
Všeobecné :
Vítejte.
Každý nový člen by se měl seznámit s pravidly skupiny a také je dodržovat. Jako kupující projevte zájem o danou věc prodejce přímo, tedy způsobem " Mám zájem ", " Beru ". Prodej neřešte přes SZ, tedy soukromou zprávu, nabídky prodejci uvádějte v komentáři pod příspěvkem. Pokud předmět prodáte, smažte prosím tedy již svou neaktuální nabídku. Děkuji a přeji příjemné a pohodové obchodování.
ID: 1617834801812758
Zobrazit stránku na
  
Komentáře
Zatím nebyly vloženy žádné komentáře
Pro zadávání komentářů je nutné se nejdříve přihlásit.