NAJDI SI SVŮJ KOMIKS
Hledat
Hledat
Vyhledávání na KomiksBazaru, v ANTIKVARIÁTECH a v BAZARECH
Nejhledanější slova (za posledních 30 dní):
Sledujte náš Facebook nebo Twitter
...a nic vám neuteče
FB: ComixZone.cz
ComixZone.cz
Počet liků: 1430
Hodnocení:

Skvělý
Kategorie: Recenze / Blog / Zajímavosti
Link: https://www.facebook.com/comixzonecz
Email:
Web: http://comixzone.cz
Stručný popis: Jsme ComixZone - internetová databáze plná novinek ze světa komiksů. Můžete u nás najít informace o Vašich oblíbených komiksových příbězích, postavách, filmech a autorech. http://www.comixzone.cz
Popis: Kdo jsme?
Jsme internetová databáze plná novinek ze světa komiksů. Můžete u nás najít informace o Vašich oblíbených komiksových příbězích, postavách, filmech a autorech. Nebo zde můžete navštívit naše Smetiště a pobavit se u videí, obrázků nebo písniček inspirovaných světem komiksů.

Co máme pro Vás?
Kromě informací o všem možném s komiksovou tématikou a různého multimediálního obsahu, Vám přinášíme nově také soutěže o komiksové svazky. Bohaté fórum, kde se můžete podělit o své názory, nebo zjistit informace, které jste jinde nenašli. Nebo třeba příjemné uživatelské prostředí, ve kterém si můžete patřičně ,,vymazlit“ svůj vlastní profil a ukázat světu Vaše oblíbené komiksové postavy, nebo se pochlubit sbírkou komiksů, které hrdě zdobí Vaši knihovnu.

Co je naším cílem?
Vytvořit místo, kde se bude komunita fanoušků komiksů cítit jako doma. Kde najdou informace, které hledají. Kde se budou moci podělit o své názory a zkušenosti ze světa komiksů. Kde najdou další fanoušky, které tento svět baví stejně jako je a neschovávají se při tom za uměleckou pózu snobských znalců. Místo, kde si najde své letitý znalec i naprostý nováček. To vše pouze v češtině a slovenštině, abyste už nemuseli složitě hledat informace na anglických webech a měli vše pohodlně na jednom místě.
Nechceme ale zůstat jen u toho. Jak se bude naše komunita rozrůstat, plánujeme pořádat akce po celé zemi doprovázené soutěžemi o komiksové ceny, přednáškami a filmovými maratony.

Jak jsme vznikli?
Psal se rok 2011, když si jeden člověk řekl, že mu na české webové scéně něco chybí. On sám byl tehdy ještě komiksovým laikem a chtěl se dozvědět víc o kultuře komiksů, která je čím dál víc populárnější. Jenže nemohl najít žádnou stránku, na které by našel všechny informace pohromadě.
Našel databáze komiksů, databáze postav, weby o komiksových novinkách a recenzích, ale on chtěl mít vše pohromadě, aby si mohl pohodlně dojít například od Nolanova Temného rytíře k profilu Batmana, a poté ke komiksům, ve kterých se Batman objevil. Bohužel nebo spíše bohudík, takové české ani slovenské stránky nenašel, a rozhodl se proto, že je vytvoří sám.
Sháněl všude možně nové redaktory pro jeho web, a tak narazil i na mě. Spolupracuji s tímto člověkem téměř od začátku a viděl jsem pokrok, které tyto stránky za tu dobu udělaly. Musím říci, že bych v době mých začátků u tohoto webu nečekal, kam se za tak krátký čas tyto stránky posunou.
Tento člověk se jmenuje Jarek Hanuš a je hlavním adminem webu ComixZone. Za dobu naší existence se k nám do redakce připojilo mnoho lidí a mnoho jich také zase odešlo. Jarek to ale nevzdával a více než rok pravidelně na stránkách pracoval, aby je přiblížil svým představám. Jestli výsledek stál za to, už nechám pouze na Vašem soudu.

Chcete se přidat do naší redakce?
Do naší redakce je vítán každý, kdo umí srozumitelně a věcně psát, a koho komiksová tématika baví. Pokud máte zájem pomoct nám s obohacením našeho webu o nové informace, neváhejte a napište šéfredaktorovi email na: recenze@comixzone.cz. Rádi Vás mezi sebe přijmeme.
Máte zájem o umístění Vaší reklamy na náš web?
Na našem webu máme k dispozici dohromady tři místa, na která můžeme umístit Vaši reklamu. Pokud máte zájem napište přímo adminovi na email: admin@comixzone.cz, který Vám ochotně zodpoví všechny Vaše otázky.

Máte zájem o spolupráci?
Máte-li zájem o spolupráci ať ve formě psaných recenzí na Vaše komiksy, nebo umístění odkazů na Vaše stránky u nás na webu, nebojte se napsat adminovi email na: admin@comixzone.cz pro další informace. Nebráníme se žádné spolupráci.

Jak můžete pomoci webu ComixZone?
Líbí se Vám náš web a ptáte se, co byste mohli udělat na oplátku za informace, které Vám tu poskytujeme? Můžete buď využít služby PayPal donate, jejíž tlačítko naleznete na hlavních stránkách a věnovat nám tak libovolný peněžní příspěvek. Nebo můžete náš web sdílet s přáteli a šířit nás tak dál. Nebo samozřejmě můžete v diskuzi poděkovat našim redaktorům za dobrou práci. Ať si vyberete jakýkoliv způsob, určitě nás tím všechny z ComixZone moc potěšíte.
Přehled společnosti:
Mise:
Produkty:
Osobní informace:
Impresum:
ID: 186190668114442
Zobrazit stránku na
  
Komentáře
Zatím nebyly vloženy žádné komentáře
Pro zadávání komentářů je nutné se nejdříve přihlásit.